Home / تور / ویزای توریستی جمهوری چک
تور هند

ویزای توریستی جمهوری چک

موقعیت:کشوری واقع در اروپای مرکزی و یکی از اعضای اتحادیه اروپا است

پایتخت: پراگ

واحد پول: کرونا چک

زبان رسمی: زبان چکی

مدارک لازم برای درخواست ویزای چک:

  • پاسپورت ایرانی با حداقل اعتبار ۳ ماه پس از انقضای ویزای دریافتی شما، ۲ صفحه ی خالی از پاسپورت شما، کپی از صفحه ی اول پاسپورت، کپی ویزاهای قبلی و مهرها.
  • عکس۳٫۵*۴٫۵ رنگی که اخیرا ازشما با پس زمینه ی سفید گرفته شده باشد.
  • بیمه ی پزشکی مسافر به همراه کپی از آن که در طول تمام مدت اقامت در منطقه ی شینگن معتبر باشد.
  • مدارک رزرو هتل و هواپیما که مطابق با تعداد روزهای بیمه مسافرتی و هتل باشد.
  •  گواهی محلی که می خواهید در آن اقامت کنید و یا تایید اقامت به همراه پوشش هزینه ها توسط شخص دعوت کننده که به صورت رسمی از طرف اداره مهاجرت و همچنین پلیس مهاجرت این کشور تایید شده باشد.
 
  • اظهار نامه ی بانکی از بانک های ایرانی که از حساب بانکی شخص متقاضی ویزا به همراه پرینت ریز گردش حساب های ۳ ماه آخر همان حساب، صادر شده باشد.
  • گواهی های مختلف تمکن مالی همچون: کارت اعتباری بین المللی، چک مسافرتی و … .
  • ترجمه ی رسمی به زبان انگلیسی صفحه ی اول دفترچه ی بیمه با مهر دارالترجمه
  • ترجمه ی رسمی به زبان انگلیسی شناسنامه با مهر دارالترجمه
  • آخرین فیش حقوقی که به زبان انگلیسی ترجمه ی رسمی شده باشد.
  • گواهی استخدام به همراه آخرین قرارداد استخدام برای کارمندان که به زبان انگلیسی توسط دارالترجمه ترجمه شده و مهر خورده باشد.
  • برای تجار و مدیران شرکت های ایرانی، باید معرفی نامه ی امضا شده به همراه گواهی ثبت بازرگانی و گواهی عضویت بیمه ی درمانی را به همراه داشته باشند. در ضمن، مدیران و یا سهام داران باید گواهی انتصاب رسمی را نیز داشته باشند.
 
  • هنرمندان باید گواهی عضویت در یک انجمن حرفه ای رسمی و یا گواهی رسمی فعالیت در یک نمایشگاه و با یک فستیوال را به همراه مدارک بیمه ی درمانی خود به همراه داشته باشند.
  • برای بازنشستگان گواهی دریافت مسمتری، برای دانش آموزانی که زیرسن قانونی هستند گواهی اشتغال به تحصیل و یا کارت دانش آموزی و همچنین در آخر برای کسانی که فاقد شغل هستند، باید گواهی وضعیت اقتصادی و اجتماعی همچون؛ گواهی ازدواج را به همراه خود داشته باشند.

آدرس سفارت:تهران، خیابان فرمانیه، خیابان بوستان، کوچه نسترن، شماره ۳۶

شماره تماس سفارت: ۲۶۱۱۸۸۵۱

نوشته ویزای توریستی جمهوری چک اولین بار در آژانس مسافرتی دلتابان. پدیدار شد.

[

تور هند

About seobartar

Check Also

تور کیش اردیبهشت 98 هتل ایران

تور اردیبهشت کیش 98 با اقامت در هتل ایران میتوانیم حدس بزنیم که تصمیم دارید …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *