Home / تور / ویزای توریستی جمهوری چک
تور هند

ویزای توریستی جمهوری چک

موقعیت:کشوری واقع در اروپای مرکزی و یکی از اعضای اتحادیه اروپا است

پایتخت: پراگ

واحد پول: کرونا چک

زبان رسمی: زبان چکی

مدارک لازم برای درخواست ویزای چک:

  • پاسپورت ایرانی با حداقل اعتبار ۳ ماه پس از انقضای ویزای دریافتی شما، ۲ صفحه ی خالی از پاسپورت شما، کپی از صفحه ی اول پاسپورت، کپی ویزاهای قبلی و مهرها.
  • عکس۳٫۵*۴٫۵ رنگی که اخیرا ازشما با پس زمینه ی سفید گرفته شده باشد.
  • بیمه ی پزشکی مسافر به همراه کپی از آن که در طول تمام مدت اقامت در منطقه ی شینگن معتبر باشد.
  • مدارک رزرو هتل و هواپیما که مطابق با تعداد روزهای بیمه مسافرتی و هتل باشد.
  •  گواهی محلی که می خواهید در آن اقامت کنید و یا تایید اقامت به همراه پوشش هزینه ها توسط شخص دعوت کننده که به صورت رسمی از طرف اداره مهاجرت و همچنین پلیس مهاجرت این کشور تایید شده باشد.
 
  • اظهار نامه ی بانکی از بانک های ایرانی که از حساب بانکی شخص متقاضی ویزا به همراه پرینت ریز گردش حساب های ۳ ماه آخر همان حساب، صادر شده باشد.
  • گواهی های مختلف تمکن مالی همچون: کارت اعتباری بین المللی، چک مسافرتی و … .
  • ترجمه ی رسمی به زبان انگلیسی صفحه ی اول دفترچه ی بیمه با مهر دارالترجمه
  • ترجمه ی رسمی به زبان انگلیسی شناسنامه با مهر دارالترجمه
  • آخرین فیش حقوقی که به زبان انگلیسی ترجمه ی رسمی شده باشد.
  • گواهی استخدام به همراه آخرین قرارداد استخدام برای کارمندان که به زبان انگلیسی توسط دارالترجمه ترجمه شده و مهر خورده باشد.
  • برای تجار و مدیران شرکت های ایرانی، باید معرفی نامه ی امضا شده به همراه گواهی ثبت بازرگانی و گواهی عضویت بیمه ی درمانی را به همراه داشته باشند. در ضمن، مدیران و یا سهام داران باید گواهی انتصاب رسمی را نیز داشته باشند.
 
  • هنرمندان باید گواهی عضویت در یک انجمن حرفه ای رسمی و یا گواهی رسمی فعالیت در یک نمایشگاه و با یک فستیوال را به همراه مدارک بیمه ی درمانی خود به همراه داشته باشند.
  • برای بازنشستگان گواهی دریافت مسمتری، برای دانش آموزانی که زیرسن قانونی هستند گواهی اشتغال به تحصیل و یا کارت دانش آموزی و همچنین در آخر برای کسانی که فاقد شغل هستند، باید گواهی وضعیت اقتصادی و اجتماعی همچون؛ گواهی ازدواج را به همراه خود داشته باشند.

آدرس سفارت:تهران، خیابان فرمانیه، خیابان بوستان، کوچه نسترن، شماره ۳۶

شماره تماس سفارت: ۲۶۱۱۸۸۵۱

نوشته ویزای توریستی جمهوری چک اولین بار در آژانس مسافرتی دلتابان. پدیدار شد.

[

تور هند

About seobartar

Check Also

عجیب ترین دانستنی هایی که در سفر هند، باید بدانید!

جاده های هند یکی از مهم ترین دانستنی های سفر به هند اطلاعاتی است که …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طراحی سایت © Copyright %year%, All Rights Reserved